Om oss

Broschyrer från Bjurenwall.

Vår historia – från inspiration till expertkunskap

Bjurenwall AB:s historia som tank och silobyggare började 1976 när de första montagemaskinerna för falsade silor och cisterner togs in till Sverige.

Tankar och silor har levererats för varierande ändamål under åren men numer är lagring av vätskor huvudprodukten, vatten för brandsläckningsanläggningar är en stor produkt.

Produkterna och byggmetoderna har utvecklats under åren och vi är idag ett ledande företag i branschen.

På Bjurenwall är vi alltid öppna för nya lösningar. Vi lyssnar, ställer de rätta frågorna och kommer med förslag. Vår mognad och erfarenhet inom olika branscher ger oss ett brett fönster mot den värld där nya metoder och lösningar utvecklas. Vi tar till oss våra kunders verklighet och anpassar oss till denna.

Vi hittar en lösning som fungerar för er!

Välkommen till Bjurenwall

Vi har en unik tillverkningsmetod för silor och cisterner. De tillverkas för lagring av många olika produkter och material.
Cisterners främsta användningsområden är sprinklertankar men används även inom vattenrening och för lagring av olika vätskor.
​​​​​​​Bjurenwalls silor och cisterner tillverkas oftast av galvaniserad stålplåt men det är även möjligt att välja rostfritt stål.
Vi har även ett brett utbud av tillbehör till våra behållare.

  • Lång erfarenhet
  • Kundanpassade lösningar
  • Rådgivning
  • Hög serviceanda